Цей освітній серіал створено для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин, які хочуть дізнатися, як отримати державні гранти на започаткування чи розвиток бізнесу. 

Зокрема, в серіалі ви дізнаєтеся про грантові програми: "Грант для ветеранів та членів їхніх сімей" і "Власна справа". Протягом 11 серій ви навчитеся заповнювати заявки на гранти, створювати бізнес-план, генерувати бізнес-ідеї, формувати кошторис, перевіряти ділову репутацію.

Крім того, експертки пояснять, як визначати свою цільову аудиторію, досліджувати ринок і конкурентів, аналізувати сильні сторони, можливості та загрози для бізнесу.

Детальніше про ініціативу за посиланням.

До слова, Освітній серіал створено Київською школою економіки (KSE) за сприяння Мінцифри та Дія.Освіта за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», який фінансується урядами Великої Британії, Естонії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції. Фонд реалізує проєкти, спрямовані на посилення стійкості України в умовах російської агресії, зосереджуючись передусім на деокупованих і прифронтових територіях. Навчальні матеріали частково підготовлені на основі посібника Програми реінтеграції ветеранів, яку реалізує IREX за підтримки Державного департаменту США.