Оголошено старт навчальної програми "Основи грантового фінансування для переробних підприємств: розробка, написання та захист бізнес-плану". Програма надає можливість представникам переробної галузі отримати безоплатні індивідуальні консультації щодо актуальних грантових можливостей.

Учасники навчаться впроваджувати організаційні процеси для створення проєктів, розробляти бізнес-плани та подавати грантові заявки.

Крім того, учасники матимуть змогу працювати над своєю грантовою заявкою в режимі реального часу разом із професійними консультантами.

Кожен тренінг – це інтенсивний одноденний курс, що допоможе підвищити компетентність власників і керівників підприємств у сфері залучення грантів.

Програма реалізується онлайн і триватиме до кінця листопада 2024 року. Тренінги проводитимуться щотижня.

Розклад тренінгів (з 9:00 до 18:00):

  • Вересень 2024: 18.09, 20.09, 25.09, 26.09;
  • Жовтень 2024: 02.10, 04.10, 11.10, 18.10, 29.10.

Запрошуються представники різних галузей: молочної, хлібопереробної, косметичної, парфумерної, легкої промисловості та інших.

Реєстрація проводиться за посиланням.

Програма реалізується в межах ініціативи "Зроблено в Україні" за підтримки Ukraine-Moldova American Enterprise Fund, спрямованого на реформування та розвиток бізнесу в Україні. Основна мета проєкту – збільшити кількість підприємств, які успішно отримають державні гранти для створення або розвитку виробництв. Імплементація програми здійснюється консалтинговим центром ADF Office.

Довідково: Грант на створення або розвиток переробних виробництв започатковано у 2022 році. Держава надає до 8 млн грн допомоги, з умовою створення мінімум 25 робочих місць і сплати податків на суму гранту протягом трьох років. Подати заявку можна через портал Дія.