Рівненська АЕС запрошує до участі в конкурсі науково-дослідницьких робіт "Мій рідний край – моя історія жива". Щорічний захід проводиться серед працівників та мешканців зони спостереження РАЕС за ініціативи Первинної профспілкової організації РАЕС, управління інформації та зв’язків з громадськістю електростанції.

Конкурс спрямований на підвищення зацікавленості до вивчення історичного минулого західного Полісся, його духовної та культурної спадщини, природного різноманіття, патріотичного виховання, розкриття наукового та творчого потенціалу мешканців краю, творче самовдосконалення. Учасники змагатимуться в інтелектуальних змаганнях у двох категоріях: діти віком від 11 до 17 років та дорослі від 18 років.

Індивідуальну роботу та заявку встановленого зразка потрібно надіслати до 8 листопада поточного року на скриньку: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або ж в друкованому вигляді надати в інформаційний центр РАЕС "Полісся". Детальні вимоги до робіт та зразок заявки за посиланням.

photo 2024 09 17 09 31 49

Науково-дослідницький проєкт у форматі презентації з 15-20 слайдів необхідно захистити перед конкурсною комісією 17 листопада. Час захисту: до 10 хвилин. Комісія у складі представників електростанції та її профспілкової організації оцінюватиме роботи за критеріями: самостійність автора, актуальність теми, достовірність наведених даних та інформації з посиланнями на джерела, оригінальність подання матеріалу та грамотність, якість оформлення та захисту.

Призери будуть нагороджені грошовими винагородами. У категорії "діти від 11 до 17 років": гран-прі становить 3500 грн, 1 місце – 3000 грн, 2 місце – 2500 грн, 3 місце – 2000 грн. У категорії "дорослі від 18 років": гран-прі – 4000 грн, 1 місце – 3500 грн, 2 місце – 3000 грн, 3 місце – 2500 грн. За рішенням конкурсної комісії в обох категоріях можуть бути присуджені заохочувальні грошові премії. Усі учасники конкурсу нагороджуються дипломами та подарунками від організаторів. Кращі проєкти будуть висвітлені на корпоративних інформаційних ресурсах.

Інформація від Рівненської АЕС