Нагадаємо, що збільшився перелік категорій громадян, які мають право на безкоштовний проїзд в міському та приміському пасажирському автомобільному транспорті загального користування на території Вараської МТГ. Зокрема, це: 

  • Учні, окрім учнівського квитка, можуть надати довідку з місця навчання.
  • Особи, які не зареєстровані у Вараській громаді – документ, що підтверджує право власності чи користування житлом, або довідка про офіційне працевлаштування, або документ про підтвердження факту проживання на території Вараської МТГ, або довідка з місця навчання.
  • Особи з інвалідністю I, II групи – пенсійне посвідчення або посвідчення особи, яка одержує державну соціальну допомогу відповідно до Законів України "Про державну соціальну допомогу особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю" та "Про державну соціальну допомогу особам, які не мають права на пенсію, та особам з інвалідністю".

Отримати ПЕК можна у Центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП) м.Вараш, що знаходиться тимчасово за адресою: м-р Будівельників 23 (приміщення Центру зайнятості), або в старостинських округах, де працюють адміністратори ЦНАП.