У Вараській громаді відбувся благодійний турнір з мініфутболу "Грай для ЗСУ" для збору коштів на РУБАК "Серафими" 104 бригади ТРО ЗСУ Рівненщини.

Турнір відвідали заступник міського голови Дмитро Стецюк, заступник генерального директора ВП РАЕС з персоналу Олег Килюх та любителі футболу громади.

На початку турніру заступник міського голови Дмитро Стецюк вручив дипломи за участь у благодійному турнірі "Грай для ЗСУ" та з нагоди Дня Захисників та Захисниць України військовослужбовцям, які боронять нашу країну та відвідали змагання як гравці та вболівальники.

тур 5040

У змаганнях взяли участь 10 команд: "Хімцех", "Гідротехнічний цех", "Ветерани", "В/Ч 3045", "Вараш 101", "ДПРЗ-2", "Мульчиці", "Полиці", "Виконком", "Козаки". На завершення турніру команди урочисто нагородили за участь та перемогу — 3 місце здобула команда "Полиці", 2 місце посіли "Хімцех", а кубок переможців отримала команда "Козаки".

Також під час змагань відбувалась благодійна лотерея — розігрували м'яч з автографами футбольної команди "Верес" та футболку гравця Михайла Протасевича. У підсумку під час заходу було зібрано 25 тис гривень, які будуть передані на потреби Захисників України.

тур 5458