Відбулося засідання виконавчого комітету Вараської міської ради. У вівторок, 17 вересня, до порядку денного було включено 6 питань та 4 додаткових.

Насамперед, виконавчий комітет погодив початок опалювального періоду 2024/2025 років в с.Заболоття. Зокрема, подача теплової енергії відбуватиметься з 19 вересня.

Затим розглянули звіти щодо виконання фінансового плану комуналних підприємств: "Вараський ЦПМД", "Благоустрій", "ВТВК" та "УК"ЖКС" за І півріччя 2024 року.

хз 1935

Також члени виконавчого комітету визначили кандидатуру на представлення до присвоєння почесного звання України "Мати-героїня".

Із додаткових питань: затвердження акту приймання-передачі окремого індивідуально визначеного майна із приватної власності у комунальну власність Вараської МТГ, внесення змін до Порядку виплати одноразової матеріальної допомоги постраждалим від пожежі або стихійного лиха, визчачення Департамент житлово-комунального господарства, майна та будівництва ВК ВМР замовником технічної інвентаризації 2 об’єктів нерухомого майна, що знаходяться у с.Стара Рафалівка.