Сьогодні об 11:00 та 13:00 год. відбудеться прощання з двома загиблими Героями — Русланом Михайловичем Крисою та Олександром Анатолійовичем Манчуком.

Траурна хода прощання з Русланом Крисою розпочнеться об 11:00 від Автовокзалу і пройде проспектом Т.Шевченка, зупиниться біля Свято-Покровського храму, де відбудеться літія. Після чого процесія прослідує центром міста, вул.Лесі Українки до Світлофора.

Далі ритуальний транспорт доставить труну в с.Ромейки до будинку, де проживав Руслан. У місцевій церкві відбудеться поминальна служба, поховають Героя на кладовищі цього села.

photo 2024 09 02 08 18 19

Руслан Криса

Траурна хода прощання з Олександром Манчуком вирушить о 13:00 від лікарні (морг) до Автовокзалу. Далі проспектом Т.Шевченка, вул.Лесі Українки до Світлофора. Звідти поверне на вулицю Соборну і прослідує до будинку м-р Перемоги 15.

photo 2024 09 02 08 17 58

Олександр Манчук

Після прощання процесія пройде вул.Захисників України до вул.Героїв Небесної сотні. Поминальна служба відбудеться у Свято-Софіївському храмі. Після завершення відправи хода прослідує вулицею Пʼятихатки до Соборної.

Поховають нашого Захисника на Алеї Героїв кладовища с.Стара Рафалівка.